Tervetuloa Miten perustan
yrityksen Suomessa -kurssille!

Kurssin kaikki tehtävät ja liiketoimintasuunnitelma tehdään verkossa täällä: https://moodle.humak.fi/course/view.php?id=4048.

1. Täytä rekisteröitymislomake https://elomake.humak.fi/lomakkeet/409/lomake.html . Tämä on tärkeää, sillä ilman rekisteröitymistä et voi olla kurssilla. Samalla rekisteröidyt kurssin järjestävän Tempo-hankkeen asiakkaaksi. Tempo-hanketta rahoittaa Euroopan Sosiaalirahasto, joka myös saa tiedon siitä, että olet mukana meidän kurssillamme.

2. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi rekisteröitymisestä.

3. Tarvitset myös käyttäjätunnukset kurssin tehtäväalustalle. Saat ne näin: Tunnistaudu Suomi.fi –palvelun kautta osoitteessa https://id.humak.fi/bin/idm/open/register01.pl . Palveluun kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen jälkeen sinun tulee hyväksyä ICT-palveluiden käyttöehdot. Sen jälkeen näet käyttäjätunnuksesi ja pääset asettamaan itsellesi salasanan. Salasanan tulee olla vähintään 8 merkkiä pitkä ja sen tulee sisältää pieniä ja isoja kirjaimia sekä numeroita. Ilmoittautumisten käsittelyssä kestää viikko.

4. Kun olet saanut käyttäjätunnuksen ja salasanan, kirjaudu niillä kurssin tehtäväalustalle ja käy jo etukäteen tutustumassa siihen. Alusta avautuu 1.10.2021. Pääset tehtäväalustalle täältä: https://moodle.humak.fi/course/view.php?id=4048

5. Jos tarvitset tunnuksista lisätietoa, olethan yhteydessä avoinamk@humak.fi

6. Jos sinulle tulee mitään kysyttävää kurssista saamisesta, laita viestiä: satu.riikonen@humak.fi  tai jenny.honka@humak.fi

Iloa opiskeluun!