Yleisimmät sudenkuopat ravintola- ja elintarvikealalla – Mitä yritysneuvojan tulee tietää? 2.2.2021 klo 9.30-11.00

Tervetuloa yritysneuvojille, elinkeinoasiantuntijoille, yrityskummeille ja muille pienyrittäjän neuvonnan eturintamassa oleville henkilöille suunnattuun webinaariin

2.2.2021 klo 9.30-11.00 paikka TEAMS.

Ilmoittautumisohjeet: https://www.yrittajat.fi/varsinais-suomen-yrittajat/a/tapahtumat/640944-yleisimmat-sudenkuopat-ravintola-ja-elintarvikealalla-mita-yritysneuvojan-tulee

Tässä webinaarissa Turun kaupungin pitkän linjan terveys- ja rakennusvalvonnan ammattilaiset kertovat huomioistaan ja kokemuksistaan ravintola- ja elintarvikehuoneistoihin suuntautuneilta tarkastuskäynneiltään. Kokemusten mukaan samat puutteet toistuvat säännöllisesti. Webinaarissa kuullaan yleisimmät huomautusten aiheet ja esitellään keinoja niiden ennaltaehkäisyyn. Tavoitteena on, että webinaarin jälkeen kuulijoilla on tuoreet tiedot perustamisvaiheessa tarvittavista toimista, saatavilla olevista palveluista ja päivitetyistä materiaaleista yrittäjille. Linjoille saa mielellään tulla myös esittämään kysymyksiä ja kertomaan kokemuksiaan.

OHJELMA

Tervetuloa, palveluasiantuntija Hanna Tarvainen, Varsinais-Suomen Yrittäjät

Valvonnan kokemukset kentältä, terveystarkastaja Jari Tulonen, Turun kaupunki (20min)

Ravintolatilan lupa-asiat: turvallisuus, esteettömyys, LVI, Sadri Beqiri, tarkastusinsinööri ja Halla Savisaari, lupa-arkkitehti, Turun kaupunki (20min)

Elintarvikealan toiminnan vaatimukset, johtava terveystarkastaja Päivi Nurmi, Turun kaupunki (20min)

Kysymyksiä ja keskustelua.

TERVETULOA!

Last modified: 7.1.2021